Juni 2016

Hallo iedereen,
Iedereen zit momenteel terecht in de ban van de Rode Duivels, en hopelijk kunnen we ze tot in de finale schreeuwen.
Desondanks willen we tussendoor toch even aandacht vragen voor de Achter Olense rood-witte duivels naar volgend seizoen toe.

Woensdag 29 juni om 18u is de eerstvolgende pasdag, en voor hen die er op onze april pasdag niet konden zijn raden we aan om zeker nu woensdag kledij voor volgend seizoen te komen passen. Denk er wel aan dat kledij pas zal besteld en afgeleverd worden na betaling van het lidgeld. Hoe sneller je lidgeld in orde is en je kledij gepast, des te sneller kunnen we de ploegen definitief samenstellen en je je kledij bezorgen. 

Voor hen die hun lidgeld nog niet betaald hebben, vragen we om dit zo snel mogelijk te doen zodat we definitief de ploegen kunnen indelen. De ploegindelingen zullen gebeuren begin juli, gebaseerd op de inschrijvingen/betalingen die we eind juni hebben. 
Daarom vragen we je om :
  • Het lidgeld over te schrijven op BE36 7450 6270 2081  met vermelding van de spelersnaam in het referentieveld voor eind juni 2016. Wil je toch nog wat meer bedenktijd, graag een seintje zodat we hier rekening mee kunnen houden bij de ploegsamenstellingen.
  • Lidgelden seizoen 2016-2017
    Geboren 2008 - 2011 : 110€
    Geboren 2000 - 2007 : 130€
    Geboren 1999 en vroeger : 150€
  • Kledij te komen passen op één van de volgende pasdagen in onze kantine : woensdag 29 juni - woensdag 3 augustus telkens vanaf 18u.
Voor nieuwe leden, die eerste enkele keren willen meetrainen en proberen, kan dit vanzelfsprekend. Wel vragen we om na 3 trainingen het aansluitingsformulier in te vullen (om zeker ook verzekerd te zijn), en nadien lidgeld te betalen. Passen van kledij kan eventueel nu al, bestelling zal dan gebeuren na aansluiting.

De meeste trainingen starten begin augustus. De juiste data zal je heel binnenkort op de website terugvinden

Nog even vermelden dat we het seizoen kunnen starten met 4 nieuwe jeugdgoalen, en dit dankzij het geld dat we dit jaar verdiend hebben op het Gladiolenfestival.
 
Ik wil jullie ook al warm maken voor de eerste activiteit van 2016-17, namelijks ons jeugdtornooi op 5 en 6 augustus. Met 52 ingeschreven ploegen (een nieuw record) zal het zeker druk worden, en kunnen we alle helpende handen gebruiken. Wil je graag helpen, dan kan je nu je naam al invullen op onze werkverdeling

En tenslotte, gezien we momenteel met een aantal verbouwingen bezig zijn, hebben we ook nog 2 klusjesavonden gepland, op 18 en 20 juli vanaf 18u. Deze zullen gebruikt worden om alles op te ruimen, nog een likje verf aan te brengen, nieuwe netten hangen, enz...

Ziezo, dat was het voorlopig alweer. Verder wens ik ieder van jullie een prachtige zomervakantie en hopelijk zien we elkaar weer in augustus bij de eerste trainingen.